útépítés paks

ÚTÉPÍTÉS PAKS

NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!  

Ha nem csak kedvező költséggel számol, hanem minőségi és garanciális szolgáltatással is!

3 ÉVES TELJES KÖRŰ GARANCIA: Útépítés mesterfokon! Szolgáltatásainkra teljes körű garanciát biztosítunk. A garancia kiterjed az elvégzett munkára, illetve az anyagok minőségére is.

Az útépítés hengerelt aszfalttal történik. A hengerelt aszfalt kiváló teherbírásának köszönhetően teher forgalomra is járhatóvá válik. Ha valóban tartós útépítés tervezésére kerül sor, akkor ezt az eljárást a legcélszerűbb választani, főleg ha nagy forgalmú illetve súlyterhelésű út a kívánt végeredmény.

AZ ÚTÉPÍTÉS SZAKASZAI

Az első szakaszban, megjelöljük a tervezett út nyomvonalát. A földet eltávolítjuk majd tükör technikával előkészítjük a munka területét.

A második szakaszban sóderágyat készítünk betonozással. Ezt a réteget tömörítjük.

A következő szakaszban ezt a réteget letakarítjuk, illetve egy emulziós réteg elkészítésre kerül sor. Ez a réteg teszi lehetővé, hogy az aszfalt tökéletesen tapadjon az elkészült felületre.

A várható terheléstől függően kell kiválasztani a szemcsevastagságot a következő szakaszban. A nagyobb kavicsok használatával, magasabb teherbírási képességet érhetünk el.

Az utolsó szakaszban kell megválasztani a leendő aszfalt vastagságát az igénybevételnek megfelelően.

ÚTKARBANTARTÁS, ÚTKÁTYÚZÁS 

Kátyús felületű út, járda, udvar, telephely minőségi karbantartása. A kátyú, a felfagyás, illetve repedés sűrűn előfordul régi útvonalakon.

A kátyús utak minőségi javítása azzal indul, hogy a kátyús részeket körbevágjuk. Majd kivágott részt alaposan kitisztítjuk.

Emulziós réteggel való kezelést követően forró hengerelt aszfalttal töltjük ki a réteget, majd ezt a réteget újratömörítjük. A régi és új réteg találkozásnál bitumenszalagot alkalmazunk, melynek használatával tartós aszfaltot kapunk.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be a biztonsági szöveget 

Call Now Button