aszfaltozás-paks-1038x576

ASZFALTOZÁS PAKS


Forduljon hozzánk bizalommal, ha a kedvező árakon kívül magas minőséget és garanciát is szeretne az aszfaltozási munkára!

NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!  

3 ÉVES TELJES GARANCIAVÁLLALÁS: Aszfaltozás mesterfokon! A elvégzett munkáért teljes körű garanciát vállalunk. A garancia kiterjed magára az aszfaltozásra illetve a felhasznált anyagok minőségére is. 

ASZFALTOZÁS KÉZI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

Ez a legmodernebb eljárás ott, ahol szűk terület áll rendelkezésre az aszfaltozására. Ott, ahol már nagyobb gépek nem férnek el, így nem kivitelezhető az aszfaltozás. Ez a legalkalmasabb kivitelezési forma, ha udvar, járda, telephely, beálló vagy parkoló aszfaltozásáról van szó.

Kifejezetten ellenálló, időtálló aszfaltot kapunk. Ezzel az eljárással a nyár hőség ellenére sem lágyul meg, mint például az öntött aszfalt.

Az aszfaltozás alkalmával, a felhevített aszfaltot a bitumenemulzióval felületkezelt alapra kézi erő segítségével  visszük fel, ezután következi a hengerelés vagy aszfaltozástól függően lapvibrátoros tömörítésre.

ASZFALTOZÁS GÉPI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

Ez a legmodernebb eljárás nagyobb tér, telephely esetén. Továbbá utak, utcák, illetve járdák esetén is a legjobb kivitelezési módszer. Sportpályák aszfaltozására is a legtökéletesebb eljárás.

Az aszfaltozás befejeztével tökéletesen sík, egyenletes felületet kapunk. Ennél az eljárásnál a forró aszfaltot gépek segítségével terítjük, majd vibrációs hengeres tömörítés következik. A gépi terítés teljesítménye több ezer négyzetmétert is elérhet naponta.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be a biztonsági szöveget 

Call Now Button